Härskadetståenrubrik;)

Hej alla!! Idag red mamma och Carina ut och jag gick/sprang med. Det var härligt!! I morgon ska jag eventuellt till Alboga en stund o kolla på tävling där!!;) skriver nog mer i morgon!

Hemma...

Är hemma nu och har just ätit en bit kladdkaka, mums ;) Ska ut till stallet med mamma sen och rida. Det blir dressyr i ridhuset och utvärdering kaaanske kommer ikväll. Asså vet typ inte vad jag ska skriva om längre... Tips?? I morgon blire att åka hem till Toniz efter skolan o sen eventuellt dra upp til alboga på kvällen och fota när julia hopptränar ;)
 

Tänker...

Visst är det skönt att bara få gråta ibland? Vissa gånger på grund av nåt som hänt men ibland oxå bara gråta på, helt utan anledning. Vet att detta blev ett väldigt sent inlägg men jag ville bara dela med mig lite till er;)

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Vilma Johansson och Ekbäckens Sultan (Sulle)!

Ridit!;D

Idag red Frida och jag i ridhuset och hoppade lite;) det var kul och gick jättebra!! Wincent stannade två gånger i rad men det var för jag blev lite osäker. Sen tredje gången hoppade han och tyckte det var jättekul!! Så jag är jättenöjd för att det bara var andra gången han hoppade med ryttare;D Nu kollar vi på Avengers. Skola i morgon så skriver kanske när jag kommer hem;) Wincent blev verkad i dag oxå och det visade sig att hans spricka i ena hoven var rätt så djup. Så vi fick tvätta rent "hålet" och sätta i en bomullstuss med jodopax. Så nu måste den kollas varje dag om den sitter kvar och om inte, så måste det tvättas rent och sättas dit en ny;) vi hörs;)

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Mathilda Gustafsson och Penelope, "Penny"!

Hejsan ;)

Nu tar jag mig lite tid att skriva lite. I går var vi i stallet och Frida och jag red ut en sväng barbacka, häärligt! Sen p kvällen åkte vi till min moster med familj och grillade o så ;) I dag blir det nog att rida i ridhuset tror jag. Vi hörs ;)
 

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Victoria Nyrop Sjörén och Mysak! Mysak är Victorias förra ponny som numera ägs av Ebba Arén med familj.

Dålig update...

Har tyvärr inte tagit mig tid att blogga så mycket på sistone. Den här veckan har varit jättebra! Igår var vi i Stockholm med klassen o en klass till. Det var suuuperkul!!! Idag red mamma och det gick nog ganska bra!! Jag skrittade av lilla plutten och travade lite. Hade mjukisbyxor och jumpaskor och det kändes konstigt att rida med;P ha det bra!!!;D

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Julia Torgilsman och hennes söta C-ponny Borka! Dom tränar dressyr och hoppning och tävlar hoppning.

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Klara Grander och Humledals Calderon!
 

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Klara Grander och Morfin af Sten!! "Moffe" och Klara tränar dressyr och hoppning och tävlar mest hoppning tror jag ;)

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Lovisa Magnusson och Viktor!! Detta ekipage vet jag typ inget om...
 
 

Skola...

Nu är första skoldagen avklarad. Det var inget krävande direkt, bara en massa papper och snack typ. Härligt att träffa alla kompisar igen. När mamma kommer hem sen ska vi till stallet men idag ska vi inte rida. Vi ska typ fixa med lite borstar, kolla en stig i skogen och kanske mocka lite. Skriver KANSKE nåt lite senare ikväll. Just nu har jag ingen blogglust känns det som. Det känns liksom int lockande att skriva inlägg till er som förut. Dagens ekipage tar typ slut snart så det blir nog inget mer med det då. Ni får tipsa om flera om ni vill ha mer av det. Annars akn ni väl hjälpa mig att komma på nåt annat sorts inlägg som kan komma upp en gång om dagen eller så?? ;)

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Isabella Albert och hennes ponny Lilli. Detta ekipage vet jag nästan ingenting om... Men visst är dom fina? ;)

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Alice Uhlin och C-ponnyn Munsboro Blackburn!! Detta ekipage tränar och tävlar för Skogslottens RF.

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Emilia Malmgren och hennes ponny Garina. Garina är ett gotlandsruss.

Stallet mm....

När vi kom till stallet tog vi in hästarna så dom fick vila lite från värmen. Medans dom stog inne och Carina hade koll på dom gick Frida och jag bort och badade. Det var jätteskönt!! Sen när vi kom tillbaka tvättade jag svansen på Wincent. Inte suupernoga men det värsta. Sen nu på kvällen grillade vi kyckling och potatis-knyten. Det var jättegott!! Till det; sallad, fetaost och typ honungs&vitlöks-sås! I morgon bitti typ ska vi (så länge det inte regnar) fixa frukost hemma och cykla en sväng och sätta oss och ha pickninck nånstans, myysigt!!
Sen ska vi till stallet och rida ut den långa svängen och då ska en av kusinerna och min moster rida lite och mormor ska med oxå. Och så ska Frida och Carina mä med May-Bee så det blir mycket folk ;) Skriver nog nåt mer imorgon.

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Ingid Skoog och hennes ponny Blokland’s Hoeve’s Claudia. Dom tränar dressyr men eftersom Ingrid är för gammal för att tävla ponny så tävlar dom inget.

God morgon typ...

Hej allesammans! I dag är jag själv hemma, sköönt!! I eftermiddag ska jag till stallet med Frida och Carina. Ska tvätta Wincents svans och även gå i skogen och klippa lite runt "våra" stigar. Ha det bra!!

Godnatt...

Nu på kvällen gick mamma och jag bort till Alboga och tittade när Julia och ebba hopptränade. Det gick jättebra för dom båda!! Godnatt på er allihopa!!;)

Pizzaaaa!!

Ska nu dar ner på stan och käka pizza mä la familia. Sen sticker jag till alboga och kollar när julia och ebba rider hopplektion och jag har fått i uppdrag att fota/filma dom ;)

Hej!

Skriver lite snabbt nu bara. I dag kanske jag ska rida ut en sväng senare ikväll eller så skulle vi bada eller nåt sånt ;) Nu ska jag ut och gå en promenad i värmen... Kanske skriver nåt senare ikväll.
 
Den vinnande headern blev denna:
Men nu undrar jag: ska jag ha denna som den är eller ska jag lägga till texten: aallroundgirl.blogg.se nere i högra hörnet i vitt???

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
http://cdn.publishdev.se/cdn/9-1/3825940/images/2012/ang_4ff07dc8ddf2b36e1b002ca8.jpg
 
Mia Dahlberg och hästen Goodina. Dom tränar och tävlar dressyr tillsammans.
.

Tjaa!

Skriver lite till er nu när jag har tid ;) I dag ska Frida och jag rida ut och mamma och Carina gå med ;D Vi åker till stallet typ vid fyra så kommer mamma ut lite senare. Just precis nu känns det som att det kommer börja regna men vi hoppas inte det!! Får se om jag skriver nåt mer ikväll ;) På måndag börjar skolan igen!! Lovet har gått alldeles för fort men jag fick just reda på att vi ska till Stockholm på torsdagen och gå på museum och sen på gröna lund så det blir nog en ganska nice första vecka :D Men sen äre ju det där med läxorna...
 
 

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Julia Edvardsson och B-ponnyn Blondie! Denna ponny hyrde Julia från September 2010 till Maj 2011. Blondie kan vara lite svår att komma överrens med i stallet men Julia och hon blev verkligen bästisar!

Header...

Röstningen angående ny header avslutas i morgon klockan 00.00, så rösta på nu!!! Det är helt och hållet ni som bestämmer och man kan rösta hur många gånger man vill ;D I dag har Frida och jag ridit och det gick jättebra!! Det går framåt hela tiden! Tränade på att sitta ner i traven en del, så med tanke på min väldigt otränade kropp kommer jag ha en himla träningsvärk i morgon tror jag, både i magen och i benen. ;)

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Sandra Bark och C-ponnyn Playboy Pluto!! Detta ekipage har utvecklats mycket! De tränar hoppning och dressyr och tävlar i hoppning.

God morgon!!

Har legat vaken bra länge nu men orkar inte gå upp... Idag ska Frida o jag cykla till stallet o ta in hästarna och göra i ordning dom. Sen kommer Carina så går vi ner till ridhuset och rider lite. Skriver nog i kväll om hur ridningen gick;)

Sorry!!

Förlåt att jag inte har bloggat på länge men nu har vi flyttat Wincent så nu blir det att vara i stallet typ hela dagarna den här veckan. Det gick bra att läppa ihop Wincent och May-Bee men "Majsan" visar tydligt att det är hon som bestämmer. Men dom blir nog kompisar vartefter ;) Har snart slut på dagens ekipage så antingen får ni tipsa mig om fler eller så får ni hjälpa mig komma på nåt annat som kan komma upp här på bloggen en gång om dagen...?!? Bloggar mera ordentligt nån annan dag för nu har jag liksom inte tid men det kanske kommer några inställda dom närmsta dagarna ;D

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Ebba Arén och hennes B-ponny Mysak!! Ebba har inte haft Mysak så länge men dom utvecklas snabbt. Dom tränar dressyr och hoppning och tävlar hoppning.

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Ebba Bergendahl och B-ponnyn Tingeling!! Denna ponny hyrde Ebba från September 2010 till Maj 2011.(Då jag hyrde ponnyn Benjamin och Julia hyrde Blondie) Tingan är en väldigt pigg ponny men jag tror dom lärde sig en hel del av varnadra under denna tid.

Dagen;)

Har varit på kalas hos kusinerna idag. Sen åkte mamma, jag, Carina och Frida till nya stallet och kollade hagen och körde dit grejer o så. Är orolig över hur det kommer gå när vi släpper ihop dom, men det går nog bra!!;)

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Fanny Uhlin och Baltazar!! Detta ekipage tävlar dressyr och lite hoppning för Skogslottens RF. Superfina!!

Födelsedagsfest...

Sitter i soffan o lyssnar på massa gammal musik med mamma, pappa, farmor och farfar. Farfar fyller år idag så vi har grillat och ätit tårta;) bloggar mer i morgon tror jag!!;D

Dagens ekipage!

Dagens ekpage går till...
 
Anja Saksi och hennes ponny Carizma!! De tränar dressyr, hoppning och terräng och tävlar terräng och hoppning. Tidigare var Carizma på ridskolan SRS (Alboga) där jag är medlem. Hon är superhärlig!

Godmorgon!!

Godmorgon allihopa!! Efter att jag hade ridit igår så har jag blivit jättetaggad och sugen på att komma ut på tävling!! Vill egentligen åka iväg på tävling typ i morgon men det går ju inte ;) Låg i går och typ dagdrömde om hur vår första tävling ihop kommer bli. Det kändes underbart och det känns som vi kommer närmare och närmare hela tiden. Jag utvecklas, Wincent utevecklas och framförallt; VI utvecklas, som ett team!! Har stenkoll på vart tävlingsgrejerna är typ: kvajen, vita ridbyxorna och tävlingschabraket. Är sååååå tävlingssugen!!!!!
Vääärldens bästa häst!!!!! <3333333333333
 

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Emma Staf och hennes ponny Dundee!! Vet inte jättemycket om Emma och Dundee men Emma har inte haft honom så jättelänge. Han är en connemara. (tror jag ;))

Nya headers!!!

 Här kommer alla nya headers!!!
 
Nummer 1:
 
Nummer 2:
 
Nummer 3:
 
Nummer 4:
 
Nummer 5:
 
Rösta nu på vilken just DU tycker att jag borde ha! Skriv även om ni tycker att jag typ borde ha nummer * fast utan en viss del eller så;) (om ni fattar)
 
 

Header!!!

Här kommer den första headern som jag gjort. Detta blir som ett "smakprov" så får ni alla i ett inlägg sen så får ni rösta! ;D
 
 
Hoppas ni gillar den!?!? Somsagt så kommer alla i ett inlägg nån dag när jag känner mig nöjd... Om jag inte blir nöjd med nån annan så blir det denna som blir min nya header!!

Fixar mä ny header!

Håller nu på att fixa lite nya alternativa headers. Har gjort klart en men nu uppstod problemet: Jag tänkte ladda upp den i detta inlägg så ni får se den men så gick det inte att ladda upp den. Ska kolla med pappa om han kan hjälpa mig ;P Kanske skriver nåt senare men i dag ska vi i alla fall typ spela minigolf mä farmor och farfar och sen ska mamma och jag till stallet. Då ska jag nog rida, vi ska avmaska Wincent och vi ska börja packa inför flytten till det nya stallet ;D

Dagen...

I dag åkte jag till Julia typ halv tolv. Sen kom hennes häst Salsas förra ägare Gry:D Hon red Salsa och det gick jättebra! Sen red hon Toy åt Ebba oxå och det gick bra mä. Och så hade hon lite lektion för Ebba. Hon är verkligen jätteduktig med hästar!!! *Imponerad* läs hennes blogg grysachs.devote.se Sen när jag kom hem åkte jag ut en snabbis till stallet och busade lite med hunden igen;D Är nu nyduschad efter att ha gått en ganska lång promenad. Gick upp till Alboga och hälsade på Peter<33333 Ha det bra alla!:D

Dagens ekipage!

Dagens ekipage går till...
 
Matilda Nyman och Dalsgårds Chico!! Detta ekipage tränar både terräng, dressyr och hoppning och tävlar hoppning och dressyr. Chico är född 1993 och Matilda har haft honom sen augusti 2009. Besök bloggen: http://vmryttare.blogg.se/

Frågestund?;)

Tänkte ha en liten frågestund här på bloggen;) fråga på nu och ställ en MASSA frågor!!!

Allsång;)

Kollar på Allsång på Skansen med mammi och Felix. Kom igen o kommentera nu hörni!!;)

Förbereder ny header!!

Har nu valt ut bilder till min nya heder så nu ska jag bara ta mig tid att knåpa ihop den oxå ;) det tar ju lite tid men det är det värt!! Om jag gör fler än en så lägger jag ut dom i ett inlägg så får ni rösta om vilken jag ska ha ;D Får se när jag får tid bara...

REGN!! :(

Regnet öser ner här!!!

Promenix;)

Har just ätit lite mat och sitter nu i soffan o slappar. Innan lunch gick jag och Linnea (en i min klass) och hennes hund på en långpromenad längs kanalen till Mariehov och fikade där. Hälsade lite på hästarna också och sen gick vi hem igen. Det är skumt väder idag för ena stunden så regnar det o sen rätt som det är så skiner solen ;P I går när vi var i stallet så lekte jag med en hund som en i stallet äger. Det är en typ irländsk varghund och hon var jättebusig!! Hon är ganska rädd av sig så hon vill inte komma fram och hälsa men hon tyckte det var jättekul att busa lite ;D

Dagens ekipage!!

Dagens ekipage går till...
 
Tobbe Larsson och hästen Nicke!! Tobbe Larsson som är programledare för ponnyakuten tränar mycket frihetsdressyr med Nicke.
 

Mobilbloggning;)

Skriver nu ett litet inlägg innan jag somnar :) Det gick jättebra att rida trots att vi var ganska blöta av regnet... ;) Tittade nyss på handboll men Sverige låg under när jag gick o la mig... Godnatt alla!!!:D

OS

Nu ska jag se på laghoppningen OS så nu blire INGEN update på ett tag!! kanske skriver nåt när vi kommer hem från stallet ;D

Sorry, dålig update!!

I förrgår somsagt var jag hos Alice mä henne o Fanny o kollade på film o typ snackade en massa!! Det var härligt att träffa lite kompisar!!!! I går var vi på dop då min nya kusin Gustav döptes. Sen blev det smörgåstårta och fika. Sen åkte mamma och jag ut till stallet en snabbis bara i finkläder o allt ;P Skulle kolla bokningar i ridhuset ochkolla till hästarna ;)
 
På tal om kompisar...
 
Detta stämmer verkligen!! Och jag är glad att jag har så många underbara vänner som finns där för en och som man alltid kan lita på. En riktig vän är inte nån som gillar dig trots den du är utan just för att du är den du är!! :D

Dagens ekipage!!

Dagens ekipage går till...
 
Sofia Martinsson och hästen Virvelvind!! Detta är min förra ridlärare och hennes stora, snälla Ville.

Dagens ekipage!!

Dagens ekipage går till...
 
Lisa Ljungberg och Mars De Light!! Lisa har inte ridit Mars så länge men de passar bra ihop!

@Alice's place

Sitter hos Alice och väntar på segaste Fanny. När hon kommer ska vi se på nån bra film. Sen skjutsar Fanny hem mig ikväll nån gång ;)

Landet, stallet mm...

I går var jag ute på landet hos Julia o hennes familj. det var jättekul och vi badade tre gånger på en dag!! Första gången badade Julia o jag själva vid badplatsen. Andra gången åkte vi i en typ ring bakom båten och det var aaaaaskul!!! Det var vågor så man flög massor! Sista badet var lite senare på kvällen. Då cyklade Julia och jag upp med våra brorsor Ludde och Felix. Sen på kvällen åt vi mat och sen åkte Felix och jag hem. I dag har vi varit i stallet och Mia kom och verkade hovarna på Wincent. Sen fikade vi lite/åt frukost och sen åkte vi till Mias stall och hälsade på hennes hästar. Dom två som nyss va som små föl håller ju på att bli hästar på riktigt nu ;D Jaa hare så bra så får vi se när jag skriver nästa gång ;)

Dagens ekipage!!

Dagens ekipage går till...
 
Sara Axelsson och Nibraska!! Detta ekipage vet jag inte så mycket om men dom håller på att utvecklas tillsammans!

Dagens ekipage!!

Dagens ekipage går till...
 
Ebba Bergendahl och hennes maxade C-ponny Fredriksbergs Toy!! Ebba har haft Toy ca ett år. Köpte honom samtidigt som Julia köpte Salsa. De tränar hoppning och dressyr men tävlar endast hoppning. Ska nog ut på sin första lokala hopptävling nu i Augusti nån gång.

Fiskat och varit hos Julia

I går när mamma o pappa hade bröllopsdag så åkte vi och metade lite. Vi fick upp tre fiskar.  Jag fick upp två aborrar och brorsan fick upp nån annan fisk typ en mört eller nåt :P När vi kom hem grillade vi korv och åt på altanen. Sen tittade vi på en film som heter "Isdraken". Den var jättebra!! I dag åkte jag till Julia typ vid elva. Vi red längs deras skogsväg och skrittade och travade lite. Det var kul men väääldigt varmt. Julia red i bara shorts och hennes lår klibbade fast i sadeln ;P Nu ikväll åt vi taimat som morfar bjöd på, gooott ;) Skriver kanske nåt imorgon annars får ni ju dagens ekipage i alla fall!! Ska nämligen till Julias o deras sommarstuga o sova där!!

Dagens ekipage!!

Dagens ekipage går till...
 
Julia Seger och söta lilla ridskoleponnyn Daim!! Daim har inte varit jättelänge på ridskolan men Julia och han passar bra ihop!

Ändrar lite...

Från och med nu tänker jag skriva lite om varje dagens ekipage, (så mycket jag vet...) Så kika tillbaka på de gamla oxå så är dom troligtvis ändrade lite... ;D

Dagens ekipage!!

Dagens ekipage går till...
 
Denise Forsberg och hennes D-ponny Börsgårds Samba!! Detta ekipage tränar och tävlar mest dressyr just nu. Denise och Samba har tävlat Newforest-SM i år och kom tvåa!! Alltså näst bäst i hela Sverige!

Grattis!!

Grattis mamma och pappa på deras bröllopsdag!!! I dag har de varit gifta i tre år! ;D
Får se vad jag hittar på idag men i alla fall så ska jag till stallet nån gång under dagen! ;) Kanske blir nåt mer inlägg i dag men annars får ni ju dagens ekipage vid tolv!
 
Ha det bäst!!!
 

aallroundgirl.blogg.se

På denna blogg skriver jag om min vardag och mitt liv med hästar, familj och vänner!! Read And Enjoy!!

RSS 2.0