Goodmood jao

Sitter i soffan och tittar på tv och kollar lite Facebook och insta oså. Dagen har varit jättebra, har typ varit på topp hela dagen, typ det har hänt en massa roligt, värsta goodmood!! :D Hängde med Alice hem och vi pluggade lite hos henne. Imorgon år det fridag wihuu!! :D Ha det bra alla!!<3

Godnatt

Hej på er! Dagen idag har varit jättebra! Har haft skoj med fina vänner trots ett gäng sega lektioner ;) Efter skolan åkte mamma och jag och fixade stallet åt ett par kompisar för dom ligger i nån jäkla influensa eller nåt. Dom har åtta hästar så det tog ett tag att fixa mat, mocka och ge dom vatten, men vad gör man inte liksom. När vi kom hem fixade jag sallad till oss och den ihop med en sjukt god knäckemacka blev en toppengod kvällsmat ;) Har just duschat ocj snackar med några på kik men ska sova strax så godnatt allihopa!!

Godnatt...

Har inte bloggat sen i fredags... Men här har ni mig ;) i lördags gick jag upp halv sju och åkte till stallet. När jag kom hem plockade jag iordning lite i mitt rum och sen vid typ tio-halv elva kom Emil och hans vovvis Atlas. Typ tjugo över elva drog vi till Petersburg och lämnade våra saker hos mormor på vägen så körde hon upp dom sen. Vi mötte Alice också och gick och väckte Fanny :P Linnea väntade på oss uppe vid petersburg. Vi hade jättemysigt och skrattade åt typ allt tillslut. Vi hade superkul helt enkelt!! :D

I går var en typ "barndomsvän" till mig här och hängde med till stallet. Vi snackade om en massa minnen och hade jättemysigt!! Vi fotade lite också i det härliga vädret. De två bilderna jag bjussar på här nedanför är två av de bästa bilderna, enligt mig iaf.

Idag var första skoldagen på två veckor. Det kändes som att man hade varit borta hur länge som helst men nu känns allt som vanligt igen. Det var en jättebra dag idag. Alice hängde med till stallet på eftermiddagen och vi red lite barbacka. Hon lyckades tillochmed sitta kvar några steg i trav :P

Godnatt på er people!!<3

Danskarusellen

Ligger i min säng efter en toppendag. Åkte till stallet vid halv fem men somnade om igen när jag kom hem. Vaknade vid elva, gick upp lite efter tolv och åt lunch. Pluggade ju lite sen och sen gick jag en sväng med mormors lilla vovvis, Ebba. Efter det drog jag hem och duschade och klädde på mig och allt, fort som bara den för att sedan dra ner till Alice. Sen kom Emil också och sen åkte vi bort till danskarusellen.

Har typ sträckt mig i ryggen så i vissa lägen gör det jätteont :( inte kul eftersom jag och några kompisar ska åka pulka och grilla osv i morgon... Emil och hans hund kommer hit innan i morgon så jag ska nog plocka undan det värsta i mitt rum nu innan jag somnar eller i morgon bitti ;)

Hörs i morgon! Bilder på lilla Ebba<3

https://cdn2.cdnme.se/3819407/7-3/pic_5127eb05e087c317cf755c9a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3819407/7-3/pic_5127eb0ae087c3178421f60a.jpg" class="image">

Plugg...

Sitter i min säng och bloggar nu från datorn, för första gången på evigheter!! Har just skrivit klart en svenska-grej som ska mailas till läraren bara. Kaaanske går bort till alboga en sväng innan jag duschar och drar till bästaste Alice!! tjarååå ;D<3

Godnatt oså...

Ligger i min säng nu och ska sova, ska ju upp halv fem imorgon bitti.... Emelie, jag och Linnea hade tjejkväll hemma hos Emelie idag vilket var suupergosigt!! Blev inte så mycket tjejsnack som det brukar kunna bli men vi hade jättemysigt ändå ;) Kom hem därifrån typ tjugo i elva. Ska nog till stallet nån gång under dagen imorgon och sen tänkte jag även försöka hinna bort till alboga en sväng ;) Jag, Emil och Alice ska på danskarusellen i morgon kväll också, yeey :) Godnatt på er!!<3

LOL

Ligger fortfarande kvar i sängen och tittar på LOL, den är verkligen jättebra!! Är så himla skönt med lov, även om jag saknar mina kompisar nåt enormt!! Man kan liksom ligga kvar i sängen hur länge man vill (fast imorgon måste jag upp halv fem...) Men dom dagarna som vi har haft stallet har jag gått och lagt mig igen när vi kommit hem och somnat om och sovit ett par timmar till så det ska jag göra imorgon med ;) Ha en bra dag allihopa för det ska jag ha!! :D

Godmorgon typ ;)

Förlåt att jag inte bloggade nånting igår!! Gårdagen var bra, var hemma med min brorsa och hans kompis typ hela dagen. Åkte till stallet på eftermiddagen också. Imorse gick jag upp halv sex och åkte till stallet. Var hemma igen vid sju och då gick jag och la mig igen. Somnade vid åtta och sov till elva typ. Gick upp lite efter tolv och åt lunch och nu gör jag typ ingenting, gosar lite med katten och "kikar" med några. Ska nog sätta mig och rita lite sen ;)

https://cdn2.cdnme.se/3819407/7-3/pic_51236c1c9606ee741e263116.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3819407/7-3/pic_51236c1c9606ee741e263116.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3819407/7-3/pic_51236c1f9606ee7465a5a13b.jpg" class="image">

Krångel...

Blogg.se krånglar visst nu... :( På det förra inlägget skrev jag massor men det var bara bilderna som publicerades :'( Jag satt iallafall på golvet då och lyssnade på musik, kikade med lite sköna människor, kollade hööks-katalogen och ritade. Det är så avslappnande att rita ibland :D (sålänge det blir bra, annars blir jag bara arg :P) Ritade dom två bilderna som ni såg i det förra inlägget ;) Fick hem min miniplattång idag!! *happy* (plattan är 6cm)

Dagen har varit bra, väldigt lugnt men jag är så himla trött... Vi kom hem typ tjugo över tolv i går kväll men sen somnade inte jag förns typ två och så gick vi upp vid halv sju i morse och jag kunde inte somna om när vi kom hem så nu är jag trött.

Lägger upp bild på plattången och lite bra låtar <3

Feb. 17, 2013

Jag är med och tävlar...

Jag är med och tävlar på Anjas fina blogg om ett iPhone-skal!!

Toppendag!!

Dagen idag har varit toppen!! Först en jättebra dag på veterinärstationen, ganska lugnt och skönt men dagen gick fort ändå. Sen skjutsade pappa mig till Fanny. Hon, jag och Emil gick och fikade med Cecce och Emma på Habiba Caféet :) Det var suoermysigt och lite kvalitetstid med underbara vänner kändes välbehövligt!! ;D Love you guys <3 Imorgon är tyvärr sista dagen på praon, kommer nog sakna det då jag har haft en toppenvecka med massa trevliga människor och djur!! Sen kommer en hel veckas lov, hoppas på att hinna träffa många kompisar på lovet ;) Ha det bäst!!

(Cecce tog bilden på oss andra åt mig så hon fick en egen bild :P)

Två av fem...

Sorry att jag inte har bloggat sen i söndags men jag lovar att jag lever!! ;) Ligger i min underbara säng nu och håller tummarna för att jag inte blir mer förkyld än så här!! Jag vägrar att bli sjuk!! :( Har ju haft prao två av fem dagar nu och jag har fått vara med om massor!! :D I går var jag med semin runt på sju olika bondgårdar och åkte sammanlagt ca 25 mil på hela dagen. Vi var iväg mellan halv tio och kvart i sex ungefär. Jag luktade inte gott när jag kom hem på kvällen kan jag säga men det var en upplevelse utöver det vanliga :P Idag var jag på veterinärstationen och har gjort massa spännande. Bl.a. varit med på två operationer, en för juver-tumör och en mer komplicerad för urinsten. Lite katt-vaccinationer och en massa annat :D Dagen idag har gått jättefort och varit jättekul!! :) Det blir nog lite dålig bloggning onsdag, torsdag och fredag men på lördag lovar jag att skriva ordentligt till er!! <3 godnatt på er <3

Feb. 10, 2013

Har precis duschat och ska sova nu. Vi har stallet i morgon bitti så det blir att gå upp tidigt... Jag typ vräker i mig halstabletter och te nu för jag vägrar att bli sjuk!!!! ;)
Jag vänjer mig mer och mer vid att ha lugg men det känns fortfarande ovant :P Har iallafall fixat så jag ska köpa en mini-plattång snart framöver :D godnatt på er finisar!!

Helluu

Har ridit idag och det var jättemysigt och gick jättebra även om det bara blev en kortis. Lite barbacka i sjukhagen idag med. Ska snart åka och ta in hästarna och sen se lite på tv, duscha och sova. Ska på praktik hela denna vecka så jag börjar typ nio varje dag :D Ciao!!

God morgon

Sitter och tittar på tv och åt frukost för typ en halvtimme sen ;) Känner att jag håller på att bli förkyld vilket jag absolut inte vill!! :( Så nu blir det att dricka massa bl.a. te med vitlök och honung för att motverka det hela... ;) Ska nog till stallet sen och kanske plugga lite, se one tree hill och fixa klart på mitt rum. Vi hörs!!

QX gaygalan

Idag har varit en lugn och bra dag, städat o fixat lite och varit i stallet då Wincents fötter verkades. Kollade på första avsnittet av one tree hill idag. Ska förhoppningsvis se nästa imorgon om jag får tid ;) Jag lyckades rida lite grann i sjukhagen förut, lite barbacka bara skritt o lite trav och det gick bra :) han fick pulsa lite i snön där vilket han verkade tycka var mysigt ;) kollar nu på QX gaygalan med familjen så hejdå på er!!

Fråga på!!

Ställ frågor till mig på:

http://ask.fm/aliciakarnfeldt

Sitter och tittar på tv med la familia nu ;)

One tree hill

Igår var en bra dag och Emelie och jag hade jättemysigt i stallet oså på eftermiddagen! ;D Idag har varit en toppendag typ! Började med uppsatsen halv nio och jag blev klar typ tio över elva. (Nationellt prov i svenska) Jag kände att det gick bättre än vad jag trodde och jag är faktiskt nöjd!! Sen efter lunchen fick dom som ville vara kvar o ha bild. Jag stannade kvar fast jag gjorde typ ingenting, bara hade kul med kompisarna som oxå stannade kvar :) Nästa vecka är det prao och sen vecka 8 är det lov så nu träffar jag inte klassen på två veckor. Hoppas på att kunna träffa så många som möjligt på lovet iallafall ;) Mamma och jag åker till stallet typ vid fyra och jag hoppas att jag ska rida, lite barbacka bara skritta typ... Ha en bra fredag!! Nu ska jag kaanske se på one tree hill hihi ;)

Gos i stallet

Har kommit hem från stallet nu och ska duscha strax. Emelie red lite barbacka i en typ sjukhage precis utanför stallet och jag ledde Wincent i grimma och grimskaft, det gick jättebra :D Vi drack var oboy i stallet för att värma oss vilket verkligen var gott ;) Kanske bloggar mer sen:)

Goodmorning

Godmorgon världen!! Är klar nu och sitter o väntar på att vi ska åka. Får skjuts till skolan idag ;) I eftermiddag hänger Emelie med hem och till stallet, gooos ✌😘 Ska fixa lite på rummet nu innan vi åker. Ha en bra dag allihopa!! :D

Godnatt världen :*

Har duschat nu och ska sova... Ska bli skönt o sova då jag ska upp halv fem i morgon :P godnatt på er!;)

Lugg

Har varit och klippt mig nu och det tar nog ett tag innan jag vänjer mig vid luggen :P Det är skönt iallafall att slippa ha en massa hår i vägen som annars hamnar bakom örat eller hänger fram i ansiktet. Ska till stallet snart o sen när jag kommer hem blir det att kanske äta nåt, duscha och sen sova;)

Natti natti

Trött som fasen och ligger och försöker sova... Har duschat och ätit lite och nu säger jag godnatt gör idag ;)

Gymnasieval blääää

Sitter vid datorn och ska söka till gymnasiet nu. Jag bryter igop på det här snart...!! Allt ska liksom stämma när man söker, det är massa frågor man ställer sig innan man bestämmer sig. Kommer jag trivas på den här skolan? Vad vill jag jobba med sen? Vill jag börja jobba direkt efter gymnasiet eller är jag beredd att gå på högskola?
 
Jag jämför positivt och negativt mellan olika linjer och skolor och jag blir aldrig riktigt klok på det här!! men nu blir det såhär och jag tror det kommer bli bra!!
 
Bloggar nog nåt mer från mobilen ikväll, ciao!! :D

Norrland

Har just duschat och sitter nu och tittar på tv. Felix har prov på Norrland den hör veckan och jag inser nu hur dålig jag är på Sveriges geografi :P Hörs imorgon people!!

Trött...

Sitter och tittar på tv och äter mellis. Farmors hembakade frallor och varm choklad, yummie!!
Idag har varit en jättebra dag men jag har varit trött hela dagen men ändå pigg och på bra humör!
Ska till stallet och fixa sen och plugga lite. Hörs kanske senare;)

Godnatt

Ska sova nu. Får visst dela säng med katten inatt ;) Hörs nog imorgon!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3819407/images/2013/pic_510ecb56e087c32a20305eef.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3819407/images/2013/pic_510ecb56e087c32a20305eef.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3819407/images/2013/pic_510ecb65e087c329b2a89fd0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3819407/images/2013/pic_510ecb65e087c329b2a89fd0.jpg" class="image">

Spanska...

Håller på med spanska-läxa nu. Ska skriva om nån poet och översätta en text... Hatar att det är så isigt ute nu, det går inte att rida nånstans!! :( och jag vill verkligen komma igång med ridningen nu och få igång min lilla pluttis!!!! Har siktat in mig lite på en dressyr-tränings-tävling framöver så nu kör vi gärnet och hoppas att allt går som jag vill!! :D Imorgon är det måndag, ha en bra vecka allihopa!!

Tillbaka snart!!

Håller på o byter tillbaka nu så snart kommer jag bara blogga här igen... Trivs faktiskt mycket bättre här :D

aallroundgirl.blogg.se

På denna blogg skriver jag om min vardag och mitt liv med hästar, familj och vänner!! Read And Enjoy!!

RSS 2.0