Förlåt!!

Asså förlåt för att jag inte bloggat på skiiiitlänge!!! Men jag har varken haft tid eller lust att blogga och det finns liksom typ inget att blogga om känns det som... :( Snälla: kom med förslag på vad jag kan blogga om!!! Ridningen, skolan, kompisar, familjen, vardag, frågestund osv... VAD VILL NI??? Jag gör gärna länkbyte med så många som möjligt, dom som vill! ;) I morgon är det ramundermaran- hela skolan springer/går 5,5 km. Sen hänger Alice och Emelie med mig till stallet och rider!! ;)

Trött typ...

Har kommit hem från skolan nu. Har varit en ganska trött dag och långa lektioner. Senare ikväll ska jag upp till alboga och kolla/fota när julia och ebba hopptränar men innan det måste jag hinna träna på engelska-glosor... Ska inte till Wincent i dag, han får vila så Carina o Frida ger honom mat bara. Kaaanske åker ut en sväng i morgon men annars på lördag för då ska jag rida. I morgon ska jag troligtvis på fimkväll hos bästa Alice mä några av vääärldens bästaste tjejor!!!! *Me like* <333333 :D
 
Älskar dig världens bästa! Du är den jag verkligen kan säga ALLT till och den jag älskar mest i hela världen!!<33333333333
 
 

Tävling!!

Jag är med och tävlar om ett pannband på http://edvardsson.blogg.se/
 
Var med och tävla du också!!!!! ;D

Tja!!

Ligger på hallgolvet mä Julia!! Det är jäkligt kallt men skönt på golvet ;P I dag har jag varit i stallet mä Carina o Frida. Frida och jag red för Anna. Vi tränade på lite bommar oså. Jag körde först med ojämna avstånd i skrittten så han måste se sig för. Sen körde vi travbommar o det gick bra! Sen avslutade vi med galoppbommar i båda varven och det gick JÄTTEBRA!!!!
 
Världens sötaste!!!<33333333333333

God morgon!!

Ligger i min underbara säng o vill inte gå upp... Igår var Alice mä till stallet. Jag red dressyr och det gick ganska bra, sen fick Alice skritta av ;) Idag ska mamma rida i ridhuset. Får se hur det går!

Toppdag!!!!

Idag har verkligen varit en "toppdag" redan från att jag vaknade i morse!! Vi hade sovmorgon till 9.35. Jag gick upp typ kvart över sju och det är så himla skönt att inte behöva stressa på morgonen. I morse hann jag äta frukost, klä på mig, smina mig, fixa håret packa det jag skulle ha med till skolan och till och med måla naglarna och ändå så var jag klar typ tjugo minuter innan jag skulle åka och allt i lung och ro, utan stress!! Tror att allt positivt hänger kvar från i går när jag red.
 
Döm mig inte nu, för nu är jag modig nog att berätta för er hur feg jag är/var:
De flesta gånger som jag galopperat på Wincent har det hänt nåt, ramlat av en gång när vi red på typ en grusväg, han har dragit med mig i en jättelång backe så vi höll på att springa rakt in i elstaketet osv. Så det har känts lite oroligt gällande galoppen då jag är jätterädd att nåt av detta ska hända igen :( Det konstiga är att jag har galopperat o hoppat osv på en massa andra hästar sen detta hände men jag har liksom inte vågat galoppera på Wincent. Han är ju western-riden från början så när man ska galoppera ska man inte göra nån galoppskänkel utan man ska "pussa" och då känns det som att han ska dra iväg superfort, som skjuten ur en kanon eftersom det har hänt förut... Så den senaste tiden har endast mamma galopperat på honom :(
 
Det har liksom funnits en spärr som har sagt att: det går inte!! Jag har flera gånger varit jätteledsen och arg på mig själv för att jag var så feg och jag tycker ju att det är jättekul och härligt att galoppera. Och det pinsamma är att det är ju just MIN häst jag inte vågar på och det är ju honom jag rider nästan varje dag så det blir ju inte så bra. Ännu en faktor till detta har varit att han har börjat med att inte vilja fatta galopp. Istället travar han iväg och springer inåt mot mitten...
 
Men så i går var jag i ridhuset med Frida och May-Bee, och Carina, Fridas mamma var med också. Då sa Carina: "Ska du inte prova en galopp?" Och först så tänkte jag typ; Aldrig, inte en chans!! Men sen så tänkte jag att; Jaa, varför inte liksom?
 
Så nästa långsida fattade jag galopp och det gick toppen!!!!! Har ALDRIG varit så nöjd efter ett ridpass som igår och det gjorde att denna dag blev en "Toppdag"!!!!
 
Nu tänker säkert många: Vaddå, är hon stolt över att ha galopperat på sin gen häst?!?? Och mitt svar är: JAA, det är jag! Jag struntar i vad ni andra tycker, jag vågar i allafall stå för hur feg jag var som säkert inte många andra skulle våga. Ni får tycka vad ni vill men å andra sidan får jag också skriva i princip vad jag vill ;)
 
Så till alla er därute; Man måste vara modig för att kunna erkänna hur feg man är!!
 
Så nu känner jag mig verkligen fri från denna spärr!!!
 
 
 

Hemma...

Sitter vid datan nu och har just ätit lite. Var i stallet med Frida och Carina i dag och bara kollade hästarna och pysslade lite med dom. Stallkatten Måns låg på loftet när vi skulle hämta hö och han är hur gosig som helst!! ;D I går red ju jag på May-Bee och det var jättekul!! Har lite träningsvärk i ljumskarna i dag bara. Det är ju heeelt annat att rida en 19-årig storhäst på 170 cm mkh mot en 6-årig ponny på 145 cm mkh ;P I morgon får Wincent troligvis vila. Då åker jag upp med Alice i min klass och sen rider jag i ridhuset på torsdag kväll. Ha det bra alla!! Juste ja, som ni ser har jag bytt header nu!!! :D
 

Rubrik...

Nu sitter jag hemma och ska strax byta om. Ska till stallet och i dag ska Frida rida Wincent och jag rida May-Bee :D Tränade lite för Anna i lördags och det gick bra! Nu vet jag vad jag sa tänka på och hur jag ska träna utifrån Wincent eller vad man ska säga ;P Har äntligen fått arbetsrum i skolan och vi har delat upp vårat tjejerna i en halvan o killarna i andra halvan. Tyckte det blev bäst så och lättare att komma överrens ;) Skriver kanske mer i morgon igen!

aallroundgirl.blogg.se

På denna blogg skriver jag om min vardag och mitt liv med hästar, familj och vänner!! Read And Enjoy!!

RSS 2.0